2023-11-22

Gibson Pickup Shop

Historic Collection levererar vintage ton inspirerad av Gibsons gyllene era

 

Nyhet – The Historic Collection

Gibson Pickup Shop – Historic Collection levererar vintage ton inspirerad av Gibsons gyllene era, som ligger till grund för nuvarande Custombuckers, en av de mest hyllade och eftertraktade pickuperna från Gibson.

Gibson Custombuckers levereras som standard på Gibsons Custom Shop Historic Reissue gitarrer och är älskade av gitarrister världen över, tack vare dess legendariska patenterade ton.

Custombuckers har blivit en favorit och är nu äntligen tillgänglig och säljs separat, för första gången någonsin.

 

 

Sedan 1935

Gibson är legendariska för sin design och innovation. Inte minst när det gäller elektronik och gitarrpickuper. Gibson är en av pionjärerna inom design av elektroniska gitarrer och gitarrpickuper. I nästan 90 år har Gibson byggt elektriska gitarrer med sina egna unika pickuper.

Gibson Pickup Shop erbjuder ett stort urval av pickuper för alla typer av gitarrister. Från den fortsatt populära P-90 pickupen till den revolutionerande humbucker pickupen, som utvecklades 1955 av Gibsons ingenjör Seth Lover.

 

Tillverkat i USA

Alla Gibson pickuper tillverkas i Nashville, USA. Endast de bästa och historiskt korrekta materialen används i produktionen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår