2022-05-09

Focusrite introducerar Clarett+ OctoPre

Clarett+ OctoPre är en professionell mikrofonpreamp med 8 kanaler med ljudet från Focusrites legendariska mixerbord

Clarett OctoPre kan användas som expansionskort för alla ljudkort med ADAT ingång och ger dig ytterligare 8 preamps. Varje preamp har valbar Air effekt som ger dig extra sprödhet och klarhet i ljudet från Focusrites hyllade ISA-preamp. Fånga varje detalj i dina truminspelningar

Med stort dynamiskt omfång och ultralåg brusnivå kan du lita på att Clarett+ mikrofonpreamps tar upp alla nyanser och ger dig en exakt återgivning av ljudkällan. 


Den sanna versionen av ditt ljud

Från jazz till heavy metal trummor - med Clarett+ enorma headroom kan du fokusera på din session utan att konstant behöva justera gain-nivån. 


Upplev ljudet av Focusrite berömda mixerbord
Aktivera den helt analoga Air-funktionen - en relä-kontrollerad analog krets aktiveras och låter dig spela in transienter på trummor, får röster att skimra och försäkrar dig om en exakt och kristallklar inspelning. 

 

Spela in genom din favoritutrustning
Clarett+ OctoPres åtta ingångar låter dig enkelt lägga till analoga hårdvarueffekter i signalkedjan. Den flexibla designen med valbara ingångar minimerar behovet av en patchbay - så du slipper böja dig över enheten och koppla in och ut sladdar. 

Behåll den höga kvaliteten hela vägen
Clarett+ OctoPres högkvalitativa D-A-omvandlare garanterar att din ljudkvalitet förblir densamma när du skickar ljudet till analoga enheter som kompressorer, EQ och andra effekter. 


Bevara den naturliga tonen i din gitarr
Få samma känsla som när du pluggar in gitarren direkt i förstärkaren och fånga den rätta karaktären av din gitarr med JFET instrumentingångar. 

 
Premiumkvalitet över ADAT
Anslut ett Clarett+ Octopre till en Clarett 2Pre, 4Pre och 8Pre för att expandera dina in- och utgångar enkelt via ADAT. Clarett+ OctoPre ger dig professionell standard och går att använda som expansionskort till alla interface med ADAT in. 


Alla verktyg du behöver
Ett stort mjukvarupaket medföljer och ger dig alla verktyg för att skriva, producera, mixa och mastra din musik i professionell kvalitet. 


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår