2020-10-21

SPIRIT NANO HEAD

Hughes & Kettner har kommit med sin första serie micro amps - Spirit Nano

Spirit Nano serien är din go-to sidekick i vardagsrummet, i hemstudion, i replokalen, på scenen och på alla typer av resor!

Spirit Nano serien är baserad på den prisbelönta Spirit Tone Generatorn, en teknologi som levererar fantastiskt sound, respons och känslan av en traditionell rörförstärkare. Med upp till 50 Watt i slutsteget, inbyggd Red Box cabinett simulator och den revolutionerande Sagging kontrollen är dessa micro amps perfekta i alla sammanhang.

Spirit Nano använder Hughes & Kettners patenterade Spirit Tone Generator, en teknologi som levererar fantastiskt sound, respons och känslan av en traditionell rörförstärkare.

Det andra som är helt unikt med Spirit Nano serien är Sagging kontrollen. Den unika funktionen gör att du kan justera vid vilket skede distorsionen ska börja i slutsteget, helt oberoende av volymen.

Spirit Nano serien består av tre modeller som alla sina unika sound.

Spirit of Vintage ger dig allt från öppet och klart California clean-ljud till Brittisk crunch-ljud som var typiskt för 60- och 70-talet.

 Spirit of Rock tar dig med på en resa genom epoken med arenarock och ikoniska power riff. Den ger också det unika brown soundet.

 Spirit of Metal ger dig allt från fett 80-tals metal-ljud till modern sound med massor utav gain.

Även om dessa förstärkarna ger dig tonvis av fett gitarrljud väger de nästan ingenting och får lätt plats i gigbagen eller i en liten ryggsäck.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår