Om Algam Nordic

Algam Nordic AB är ett nyetablerat, nyskapande företag som distribuerar musikinstrument och professionell ljudutrustning (MI och ProAudio) i Norden och Baltikum.

Vi brinner för att ge våra kunder bästa möjliga service samt att bygga varumärken och representera våra leverantörer på ett optimalt och effektivt sätt. Självklart är målet att vara bäst och ha kul på jobbet!

De varumärken vi representerar säljs via återförsäljare i hela Norden och Baltikum.

Algam Nordic grundades i Augusti 2017 av Örjan Kylhammar och Trond Sjøli. Örjan var tidigare med att starta upp Luthman Scandinavia 1990. Luthman blev med tiden Nordens största grossist i branchen. Sedan 2011 var Örjan också VD för Luthman. Trond började i branchen 1992 och ansvarade för att starta upp Luthmans verksamhet i Norge år 2000. Han var också Country Manager för MRH (4Sound / Luthman) i Norge under flera år.

Algam Nordic AB är en del av Europas största distributionskoncern inom MI / Proaudio. Algamgruppen, med huvudkontor i Frankrike,  distribuerar musikinstrument och professionell ljudutrustning i 17 länder över tre kontinenter. Förutom Frankrike är Algam verksam i Iberia, Benelux, Norden, Tyskland, Italien, Baltikum, Maghreb (Nordafrika) och Kina. Algam äger och förvaltar ett antal varumärken och har också fabriker som bygger piano, flyglar och akustiska gitarrer i Frankrike och Kina.

 

För mer information kontakta oss på: 
info@algamnordic.com
+46 10 1960180

Hälsningar från oss på Algam Nordic

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår