2020-12-16

Inspired by Gibson ES-335!

Nu kommer Epiphone med en helt ny och uppgraderad version av Gibsons klassiker ES-335.

Ända sedan den kom 1958 har Gibsons ES-335 varit en unik och fantastisk gitarr som satt standarden för hur en ES-gitarr ska låta. Epiphones nya ES-335 är i likhet med originalet från Gibson en unik och fantastisk gitarr. Den är helt enkelt det bästa köpet man kan göra idag, om man vill åt det klassiska ES-335 soundet till ett mycket förmånligt pris. 


Epiphones nya ES-335 har exakt samma detaljer som originalmodellen från Gibson. Formen på kroppen, plektrumskyddet, svarta knobs med silver inserts, kantlister på halsen och deluxe-stämmekanik. Självklart även topp, botten och sidor i lönnfanér och ett centerblock av solid lönn som ger maximal sustain och ton. Alnico Classic PRO™ humbuckers tillsammans med de uppgraderade CTS pottarna ger dig massor av ljudvariationer. Halsen har samma profil som på en Gibson, nämligen den extremt komfortabla och lättspelade C-profilen. Som grädde på moset toppas det hela av den klassiska Kalamazoo headstocken från 60-talet. 


ES-335 kommer i två varianter.

Plaintop i de klassiska färgerna Cherry och Vintage Sunburst


Och i Figured Top med flammig AAA-lönntopp i färgerna Blueberry Burst och Raspberry Tea Burst.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår