2020-12-21

Inspired by Gibson J-45

Nyhet! J-45 & J-45 EC i Epiphones Inspired by Gibson serie.

Inspired by Gibson J-45 & J-45 EC

Inspired by Gibson J-45

Ny version av en ikonisk arbetshäst
Den ikoniska J-45:an har sedan den introducerades 1942 varit det självklara valet för legendariska musiker världen över. J-45 är Gibsons mest kända och populära akustiska gitarrmodell och känd som "The Workhorse". Nu kommer Epiphone med en helt ny och kraftigt uppgraderad version av J-45 i serien "Inspired by Gibson". En rad uppgraderingar som bland annat solitt trä i både topp, botten och sidor samt ett högkvalitets preampsystem från Fishman. 


Inspired by Gibson J-45 har en komfortabel C halsprofil, 60-tals Kalamazoo headstock och en fantastisk Aged Vintage Sunburst finish. J-45 levereras med Fishman® Sonicore pickup och Sonitone preamp, vilket gör denna arbetshäst redo för alla tänkbara gig och inspelningar! 

 

Inspired by Gibson J-45 EC
Epiphone J-45 med cutaway och Fishman Presys II preamp

Den ikoniska J-45:an har sedan den introducerades 1942 varit det självklara valet för legendariska musiker världen över. Nu kommer Epiphone med en helt ny och kraftigt uppgraderad version av J-45 i serien "Inspired by Gibson". J-45 EC har cutaway som gör att man enklare kommer åt de översta banden. Den har solid gran i locket och solid mahogny i botten och sidor samt ett högkvalitets Fishman Presys II preampsystem med volym- och tonkontroller. Det hela toppas av en vacker Aged Vintage Sunburst finish. 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår