2021-09-09

Clarett+

Nya professionella ljudkort från Focusrite!

Vi är extremt stolta över denna nya Clarett-serie som baseras på tidigare versioner, men med uppdaterade konvertrar och mikrofonförstärkare. Signalvärdet har förbättrats i hela kedjan och ger bättre dynamiskt omfång och lägre total distortion.

 

Den ultimata förstärkaren för inspelning
Mikrofonförstärkarna på Clarett+ har väldigt bra headroom, lågt distortionsvärde och är extremt tysta, så du kan få rena, transparenta inspelningar oavsett situation. 

 

Helt analog Air-funktion.
Clarett+ har en analog Air krets som kan aktiveras för att ge lyster för sång, och mer närhet för alla typer av källor. Air är hämtad från Focusrite´s berömda ISA110 preamp.

 

Tydligare lyssning
Nya Clarett+ har uppgraderade hörlursförstärkare, och i kombination med de nya digitala till analoga konvertarna (DAC) så får man en tydlig, dynamisk lyssning. Viktigt för en bra monitormix, eller i en mix-situation.

 

Alla verktyg du behöver

En heltäckande uppsättning med mjukvaror, från virtuella instrument till plugins för mixning, så har du allt du behöver för dina projekt.

 

Här kan du se skillnaderna mellan Clarett och Clarett+ serien.

Clarett

Clarett+

Analogue Input Dynamic Range (min gain)

118dB

118dB

Input THD+N (mid gain)

< -107dB

-110dB

Line Output Dynamic Range

118dB

124dB

Line Output THD+N

-103dB

-106dB

Headphone Output Dynamic Range

115dB

118dB

Headphone Output THD+N

-101dB

-104dB

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår