2022-10-21

TRE MÅNADERS PRENUMERATION AV PRO TOOLS

En fantastisk bundle för alla användare av Scarlett och Clarett

TRE MÅNADERS PRENUMERATION AV AVID ® PRO TOOLS ARTIST INKLUSIVE COMPLETE PLUGIN BUNDLE

ALLA EFFEKTER OCH VERKTYG EN ARTIST BEHÖVER I EN LEGENDARISK DAW.

Vi är mycket stolta över vårt partnerskap med Avid och kan nu erbjuda en fantastisk bundle för alla användare av Scarlett och Clarett. Få tre månaders prenumeration av Avids Pro Tools Artist och Avid Complete Plugin Bundle, samt rabatterat pris vid förlängning av prenumeration.

Pro Tools Artist har allt en artist, musiker eller producent behöver för att spela in i studiokvalitet, skapa beats och mixa som ett proffs i en sömlös DAW.

Efter de tre inkluderade månaderna kan du förlänga din prenumeration med 25% rabatt på Pro Tools Artist och hela 33% rabatt på Pro Tools Studio. Båda prenumerationerna inkluderar Complete Plugin Bundle, så du kan fortsätta använda samma effekter och instrument på dina låtar. Om du inte väljer att förlänga din prenumeration går den automatiskt över till Pro Tools Intro.

Pro Tools Artist är en legendarisk DAW som återfinns i många professionella studios världen över. Pro Tools ger dig allt du behöver för att skapa beats, skriva låtar, spela in röst och instrument, mixa din musik och göra den redo för att streamas på populära streaming plattformar. Pro Tools Artist backar upp dig i din skapandeprocess och förser dig med samma verktyg som proffsen använder sig av.

Complete Plugin Bundle får dig att låta som allra bäst och förser dig med alla plugins Avid har att erbjuda. Med över 75 plugins är det som att vara i din egna professionella studio.

 

Stompbox effekter - Letar du efter det perfekta gitarrsoundet? Du kan vara lugn, stompbox effects ger dig ett brett urval av distortions och overdrives till spring reverbs och phasers så att du kan få till ditt rätta sound.

Dynamiska effekter och EQ - med grafiska EQs till klassiska kompressorer och allt däremellan, kan du få en dynamisk och välbalanserad mix. Till och med klassiska d2/d3 emulering av Focusrites original Red Range hårdvarueffekter.

Effekter, filter och emuleringar - om du letar efter modulation, filter eller värme från analoga band kommer du inte bli besviken, här finns flera olika alternativ.

Reverb och delay - med klassiska reverb, fjäderreverb och en rad olika delays, kommer du lätt hitta rätt vibe för dina tracks och snabb kunna placera dina instrument i den miljö du föreställt dig. 

Virtuella instrument - Pads, orglar, pianon med mera finns tillgängligt så att du kan skapa leads, fylla ut mixen och skapa musik i alla tänkbara genrer.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår