2023-02-02

Nyhet från HK Audio

Linear 5 mkII, den allsidiga arbetshästen

LINEAR 5 MK II serien vänder sig till professionella användare och uthyrningsfirmor som vill ha hög prestanda och slitstarka högtalare för en vardag ute på vägarna. Denna State-of-the-art serie, som förövrigt designats om från grunden, kommer med fjärrstyrd DSP, mer kraft och cardioidkompatibla subwoofers. Robusta träkabinetter, stort urval av standard högtalarstorlekar och ett stort urval av tillbehör. LINEAR 5 MK II är kraftfull och innovativ för de som vill imponera på sin publik gång på gång. Förstklassigt ljud och hög prestanda, tillverkade i Tyskland.

 

LINEAR 5 MK II är nästa steg i utvecklingen av den populära serien. Med mer kraft och upp till 3 kg mindre vikt, mer kompakta dimensioner och nu med fördelarna av digital optimering via DSP CONTROL software, tar LINEAR 5 MK II de dagliga uppgifterna till en helt ny nivå. Nya format i serien som egna subwoofers, LINEAR 5 MK II 110 XA och 115 XA fulltone mid/high högtalare, breddar det redan allsidiga sortimentet ytterligare.

 

Roterbara horn med optimal spridning för varje enskild mid/high enhet gör de idealiska för klusteruppsättningar och som scenmonitorer. Robusta träkabinetter ger god hållbarhet och ett bra skydd för komponenter. Det stora sortimentet med tillbehör för transport, skydd, riggning och montering gör LINEAR 5 MK II till en allsidig och pålitlig arbetshäst.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår