Decibel Eleven

Decibel 11 är grundat av ingenjörer och professionella musiker som är i det närmaste besatta av hög ljudkvalitet. Teamet bakom Decibel 11 har över 30 års erfarenhet inom utveckling och produktion och flera i teamet har jobbat åt bl. a Alesis, Voodoo Lab, Gibson Audio Labs, Line 6, Event Electronics och American DJ. De har en vision om att skapa produkter av högsta kvalitet med bästa möjliga prestanda där smarta funktioner slutligen blir det som gör att professionella musiker eller tekniker använder deras produkter.

Decibel 11 är en division till MYE Inc som är ett innovativt OEM/ODM företag inom design, utveckling och produktion av elektroniska produkter. De håller till i Kalifornien i state-of-the-art faciliteter och mankraft! Man har genialiska lösningar för gitarrister och bassister som hör hemma på ett pedalbord. Vill du att dina pedaler skall ha den bästa och säkraste strömförsörjningen som finns på marknaden? Önskar du att sätta upp routing eller styrning för dina pedaler? Då har Decibel 11 rätt produkter!

Här hittar du helt enkelt det absolut bästa för dina älskade pedaler. Alla vill alltid, i alla lägen, ha det bästa möjliga för sina barn. Gitarrister önskar detsamma för sina pedaler! En gitarrist vill inte ha något som ev helt plötsligt dödar din signal, eller ännu värre.. Dödar din pedal! Skaffa dig kvalitativa lösningar! Decibel 11 har dem!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår