Fluid Audio


Fluid Audio grundades av teknikern, musikerna och inspelnings entusiasten Kevin Zuccaro. Han fick sin första anställning hos JBL 1990 där Kevins brinnande intresse för ljud startade när han från grunden lärde sig allt om högtalardesign. På jobbet arbetade han med utveckling av högtalare, Hi-Fi-system samt BIO-ljud. Men efter jobbet när han kom hem så tog han alltid fram gitarren och gjorde det som var hans stora passion i livet. Att skapa musik och professionella verktyg som hjälpte honom med just det. Han fick sin första chans 1998 när Kevin jobbade för Cerwin-Vega där han arbetade med Hi-Fi och portabla PA-anläggningar, men det var inte förrän han kom till M-Audio 2005 som hans fokus skiftade till att bearbeta aktiva studio monitorer. Han utvecklade hela AVID´s högtalarfamilj och designade samtidigt M-Audio´s studiomonitorer och lärde sig då hur man bättre kunde anpassa dem för moderna studiomiljöer. 2011 lämnade Kevin M-Audio och startade upp Fluid Audio.

Skall man beskriva filosofin bakom Fluid Audio´s studiomonitorer med ett ord så är det ordet optimering. En studiomonitor skall precis som andra typer av högtalare reproducera ett helt spektrum från en inspelning i alla 3 dimensioner. Fluids största fokus är att så bra som möjligt presentera en ljudbild som är så realistisk som möjligt.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår